Hannah + Erik, Stadshuset

Long time, no see. 
Det är inte varje dag man uppdaterar här just nu mitt i coronatider med framflyttade bröllop till 2021, men än så länge har vi ett fåtal kvar i år och några som har valt att ändå ha sin vigsel kvar – som dessa två sötnosar gjorde. Vi längtar ihjäl oss till deras fest nu istället. Men vi fick en fin tid ihop i någon timme vid stadshuskajen i Stockholm åtminstone. Hur vackert som helst, och vädret var underbart för en fotograf. De vackra blommorna är gjorda av Interflora Gullvivan i Stockholm, så så fina! Och vi är så tacksamma att vi fick delta på denna fina stund tillsammans med Hannah & Erik.

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Sanna + John, Vidbynäs Gård

Denna magiska dag, en av de mest fantastiska dagar & helger jag har fått uppleva inom bröllopsvärlden. Det går inte med ord att beskriva & var man inte där – kommer man aldrig förstå. Så jag lämnar det mesta osagt och vill pusha stenhårt för alla fantastiska leverantörer till detta storslagna bröllop! Det finns så mycket bilder från denna dag som vi håller för oss själva så här får ni bara en sneakpeak.

Plats: Vidbynäs gård
Bröllopsplanerare: Johanna Kajson
Designteam: Vester design
Videograf: Maria Broström
Accessoarer: My Perfect Day

Johns pappas tal Mike, var något i särklass det vackraste jag någonsin hört. Jag har försökt tyda texten här. Den finns på videon av Maria Broström här nedan.

Allt kommer bli bara bra från och med nu
Kan du höra hur det ekar i hela vår värld
Kom & ta min hand, kom & dela det här med mig
För älskling, utan dig kan inte skenet av världens alla spotlights eller himmelens alla stjärnor, som du själ strålglansen av, med din vackra skönhet vara tillräckliga
De kommer aldrig räcka till
All världens städer med tinnar & torn av rent guld är fortfarande för lite
Dina händer kan hålla en hel värld men det kommer aldrig räcka till, inte för mig,
aldrig aldrig för mig, för mig, inte för mig, inte utan dig


video av Maria Broström

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Jennifer + Gabriel, Rönninge BY

Förutom att Jennifer är nog den vackraste tjej jag vet så var deras bröllop inte direkt sämre. Ett bröllop i min smak. Och jag fullkomligt älskade middagen & festen så mycket! Hade vi inte haft ett bröllop dagen efter hade vi nog stannat kvar. Helt fantastiska människor, hela högen, en dag fylld av glädje. Jag blir alldeles varm i hela kroppen när jag minns tillbaka på den här dagen, ta hand om er – fina fina ni! Tack från djupet av mitt hjärta att jag får minnas er dag tillsammans med er.

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Sökes; intimt bröllop eller elopement

Just nu söker vi mindre bröllop utomhus, kanske där bara ni är själva med prästen eller med närmaste familjen eller vännerna, eller ett elopement. Eller om ni planerar och funderar på ett och behöver hjälp! Vi vill vidga vår portfolio med just mindre bröllop och söker nu par runt om i Sverige om planerar det under 2020. Kontakta oss, ni kommer inte ångra er – info@lindapauline.se <3

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Elopement-sessions

News – we do elopements!
Nyhet hos oss – ELOPEMENT! Nu släpper vi elopement-sessions med erbjudanden hela säsongen. Vill ni smyga iväg & gifta er – få hjälp med stylingen & få det fotograferat / filmat utan att behöva rodda med allt annat. Bara ni två, ute i skogen, i solnedgången på stranden, i er trädgård, i ert vardagsrum. Välj platsen som betyder mest för er. Vi hjälper med allt från att bygga en vigselbåge, till blomsterkrans & allt annat som en fin dag kan behöva. En dag när ni bara bryr er om varandra, där ni kanske skriver löften till varandra & läser upp dem i ljudet av endast fågelkvitter? Möjligheterna är oändliga & vi hjälper er spåna fram vad som passar er bäst. Veckodag, helg, soluppgång så som solnedgång.

Lets do this!
Maila info@lindapauline.se för priser & information.
Ni som ska gifta er i sommar och tänker byta datum, ni kan välja att boka en sådan här session på den ordinarie dagen och sen även ha oss kvar på bröllopsdagen.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Melissa + Nick, Agneshill

Mitt i allt som händer i världen vill jag sprida lite kärlek och här kommer ett fantastiskt bröllop från sommaren 2019, Agneshill. En magisk plats på jorden, ett magiskt bröllop – stort tack till fantastiska Angelica Fraser som fotograferade detta bröllop tillsammans med mig. Söker ni en fantastisk fotograf som reser världen över är hon den ni ska boka! En av mina finaste vänner.

Tack Melissa & Nick för att vi fick dela denna fina, genuina dag med er. Så äkta, så närvarande. Helt helt otroligt!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Emma + Oscar, Marbella

Det var längesen jag uppdaterade här, men nu är säsongen igång & snart fylls hemsidan med helt nya bilder. Mycket behöver uppdateras, instagram är enklare & snabbare att uppdatera – men nu har jag äntligen bloggat! Och detta fantastiska bröllop från Marbella slår de flesta. I både perfektion, kärlek, tårar & fest. Vilken dag! Jag önskar vi kunde göra om den.

Emma & Oscar gifte sig på vackra Finca Villa Palma – magisk plats för bröllop på Marbella. Och vilket väder, allting var så himla otroligt. Färgerna på tärnornas klänningar är något jag verkligen fastnade för, vilka fina toner det ger. Önskar jag fick tag i en själv men verkar vara totalt slutsålda – jag förstår varför.
En helt magisk dag, magiska tal & en slående fest utan dess like. De ska även få en kortfilm levererad som jag nu ska ta mig an. Men först drar vi ner till södra Sverige en snabbis för en kort semester!
Stort tack Emma & Oscar att jag & Helena fick följa med er på er otroliga dag.