Emma + Oscar, Marbella

Det var längesen jag uppdaterade här, men nu är säsongen igång & snart fylls hemsidan med helt nya bilder. Mycket behöver uppdateras, instagram är enklare & snabbare att uppdatera – men nu har jag äntligen bloggat! Och detta fantastiska bröllop från Marbella slår de flesta. I både perfektion, kärlek, tårar & fest. Vilken dag! Jag önskar vi kunde göra om den.

Emma & Oscar gifte sig på vackra Villa Fina Palma – magisk plats för bröllop på Marbella. Och vilket väder, allting var så himla otroligt. Färgerna på tärnornas klänningar är något jag verkligen fastnade för, vilka fina toner det ger. Önskar jag fick tag i en själv men verkar vara totalt slutsålda – jag förstår varför.
En helt magisk dag, magiska tal & en slående fest utan dess like. De ska även få en kortfilm levererad som jag nu ska ta mig an. Men först drar vi ner till södra Sverige en snabbis för en kort semester!
Stort tack Emma & Oscar att jag & Helena fick följa med er på er otroliga dag.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Sanna + John, Vidbynäs Gård

Denna magiska dag, en av de mest fantastiska dagar & helger jag har fått uppleva inom bröllopsvärlden. Det går inte med ord att beskriva & var man inte där – kommer man aldrig förstå. Så jag lämnar det mesta osagt och vill pusha stenhårt för alla fantastiska leverantörer till detta storslagna bröllop! Det finns så mycket bilder från denna dag som vi håller för oss själva så här får ni bara en sneakpeak.

Plats: Vidbynäs gård
Bröllopsplanerare: Johanna Kajson
Designteam: Vester design
Videograf: Maria Broström
Accessoarer: My Perfect Day

Johns pappas tal Mike, var något i särklass det vackraste jag någonsin hört. Jag har försökt tyda texten här. Den finns på videon av Maria Broström här nedan.

Allt kommer bli bara bra från och med nu
Kan du höra hur det ekar i hela vår värld
Kom & ta min hand, kom & dela det här med mig
För älskling, utan dig kan inte skenet av världens alla spotlights eller himmelens alla stjärnor, som du själ strålglansen av, med din vackra skönhet vara tillräckliga
De kommer aldrig räcka till
All världens städer med tinnar & torn av rent guld är fortfarande för lite
Dina händer kan hålla en hel värld men det kommer aldrig räcka till, inte för mig,
aldrig aldrig för mig, för mig, inte för mig, inte utan dig


video av Maria Broström

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Frida + Hans, Skytteholm

 

Säsongens sista bröllop för 2019 gick av stapeln i september på fantastiska Skytteholm – hur fint är inte det här stället? Så mycket möjligheter och hoppas verkligen vi får fotografera fler bröllop på den här platsen. Det blev en hel del tårar och skratt denna dag, jag minns att talen var något av de bästa jag någonsin hört. Det märks att när tal är äkta så berörs det enormt mycket, jag tycker aldrig att man ska tvinga någon att hålla ett tal.

Magiska Linnéa på Thewildrose.se är ju magisk när det kommer till planering, koordination och detaljer. Hennes styling, blomsterarrangemang, dukning och ja – hela dagen blev perfekt tack vare henne. En sån som henne skulle jag vilja ha i bakfickan på alla bröllop!

Planering, design & blommor: www.thewildrose.se // Trycksaker: http://graphiken.se // Liveband: https://www.catcombo.com // Hår & makeup : http://miahogfeldt.se // Bröllopsbil: https://freys.se // Fotobås: https://www.foreverfactory.se // Plats: https://skytteholm.se

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Sandra + Linus, Toscana

Ja vart ska man ens börja? Ett bröllop som har allt, svårt att misslyckas. Ett bröllop som kommer ligga mig varmt om hjärtat väldigt länge och jag kommer nog aldrig glömma det. Att få tillfällen att kunna fotografera paret såhär nära inpå hela tiden, under vigseln, under tårtan, under middagen – är väldigt ovanligt. Oftast är det svårt för oss fotografer att ta oss nära, för att inte ställa sig mitt i vägen. Men här hade vi alla förutsättningar, ljuset – färgerna – you name it. Allting måste klaffa för att bilderna ska bli såhär otroligt levande. Paret, människorna, gästerna & toastmasterna – alla gör bröllopet. Och när allt detta är perfekt, blir bröllopsdagen såhär perfekt. När alla bara slappnar av, litar på varandra, släpper allt & speciellt litar på oss. Helst låtsas som att vi inte finns, då skapas våra magiska bilder. Tänker du på oss hela tiden, och tycker det är jobbigt att bli fotograferad återspeglas det tyvärr också i bilderna även hur mycket vi leker. Men Sandra och Linus – genom att bara spendera denna dagen med er, får mig att ångra att jag inte bodde med er hela veckan. Majgooood, ni är AMAZING! Stort tack Angelica för att du fotograferade denna dag med mig, du är den absolut bästa jag vet – där har ni en toppfotograf!
En film kommer sedan också.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Amelie + Oktay, Hooks herrgård

Vilken magisk söndag vi hade på Hooks Herrgård! Önskar fler söndagsbröllop eller mitt-i-veckan-bröllop. Ja tack! Och vilken avslappnad dag, och musiken minns jag extra mycket. Att ha live-band från vigseln, in i middagen & på festen är verkligen något speciellt. Man blir berörd på ett helt annat sätt, dessutom var bandet något speciellt också så det gjorde ju saken dubbelt så bra. Solnedgång, middagsdans & konfettikanoner. Tårta & bubbel direkt efter vigseln, verkligen något att rekommendera och det är något som nästan alla av sommarens bröllop haft i år. För vem vill ha tårta och kaffe efter 00.00? Det enda man vill ha då är en shot eller en rejäl drink oftast. Man uppskattar tårtan på ett helt annat sätt och trötta gäster behöver en sockerkick innan middagen då mingel alltid blir långdraget.
Kort och gott, en helt fantastisk dag på alla sätt och vis. Färgerna, vädret (förutom storm och jag minns att vigselportalen ville ge med sig), människorna, festen. Heeeelt jävla underbar dag.
Tack tack tack, för att jag fick vara med om detta tillsammans med er.

 

Magisk bröllopsfilm av Christopher Schauz, www.schauzmedia.se

Amelie & Oktay Bröllopsfilm from Christopher Schauz on Vimeo.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Elin + Martin, Grebbestad

Elin & Martin gifte sig en varm sommardag i Grebbestad, och jag tror allting var perfekt. Planerat in i minsta detalj, vilken dag. Vilka färger! Ja ni ser ju själva. Och vem vill inte anlända i en snygg bil MED rökbomb? Att jag inte tänkt på det. Konfetti, rökbomber & tårta innan middagen – klockrent. Älskar när Elin kör upp tallriken i Martins ansikte. Tack Elin för att jag fick hänga med er, så underbart fin dag!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Sofie + Adam, Bergs gård

Bergs Gård i Trosa, en het sommardag & vigsel i kohagen – KAN det bli BÄTTRE? Jag tror inte det. Tårarna sprutade och solen gassade. Vilken dag! Och tack Angelica Fraser som assisterade som andrefotograf denna vackra sommardag.

001-storyboard 002-storyboard 003-storyboard 004-storyboard 005-storyboard 006-storyboard 007-storyboard 008-storyboard 009-storyboard 010-storyboard 011-storyboard 012-storyboard 013-storyboard 014-storyboard 015-storyboard 016-storyboard 017-storyboard 018-storyboard 019-storyboard 020-storyboard 021-storyboard 022-storyboard 023-storyboard 024-storyboard 025-storyboard 026-storyboard 027-storyboard 028-storyboard029-storyboard 030-storyboard 031-storyboard 032-storyboard 033-storyboard 034-storyboard 035-storyboard 036-storyboard 037-storyboard 038-storyboard 039-storyboard 040-storyboard 041-storyboard 042-storyboard 043-storyboard 044-storyboard 045-storyboard 046-storyboard 047-storyboard 048-storyboard 049-storyboard 050-storyboard 051-storyboard 052-storyboard 053-storyboard 054-storyboard 055-storyboard 056-storyboard 057-storyboard 058-storyboard059-storyboard 060-storyboard 061-storyboard 062-storyboard 063-storyboard 064-storyboard 065-storyboard 066-storyboard 067-storyboard 068-storyboard 069-storyboard 070-storyboard 071-storyboard