Hannah + Erik, Stadshuset

Long time, no see. 
Det är inte varje dag man uppdaterar här just nu mitt i coronatider med framflyttade bröllop till 2021, men än så länge har vi ett fåtal kvar i år och några som har valt att ändå ha sin vigsel kvar – som dessa två sötnosar gjorde. Vi längtar ihjäl oss till deras fest nu istället. Men vi fick en fin tid ihop i någon timme vid stadshuskajen i Stockholm åtminstone. Hur vackert som helst, och vädret var underbart för en fotograf. De vackra blommorna är gjorda av Interflora Gullvivan i Stockholm, så så fina! Och vi är så tacksamma att vi fick delta på denna fina stund tillsammans med Hannah & Erik.

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Sanna + John, Vidbynäs Gård

Denna magiska dag, en av de mest fantastiska dagar & helger jag har fått uppleva inom bröllopsvärlden. Det går inte med ord att beskriva & var man inte där – kommer man aldrig förstå. Så jag lämnar det mesta osagt och vill pusha stenhårt för alla fantastiska leverantörer till detta storslagna bröllop! Det finns så mycket bilder från denna dag som vi håller för oss själva så här får ni bara en sneakpeak.

Plats: Vidbynäs gård
Bröllopsplanerare: Johanna Kajson
Designteam: Vester design
Videograf: Maria Broström
Accessoarer: My Perfect Day

Johns pappas tal Mike, var något i särklass det vackraste jag någonsin hört. Jag har försökt tyda texten här. Den finns på videon av Maria Broström här nedan.

Allt kommer bli bara bra från och med nu
Kan du höra hur det ekar i hela vår värld
Kom & ta min hand, kom & dela det här med mig
För älskling, utan dig kan inte skenet av världens alla spotlights eller himmelens alla stjärnor, som du själ strålglansen av, med din vackra skönhet vara tillräckliga
De kommer aldrig räcka till
All världens städer med tinnar & torn av rent guld är fortfarande för lite
Dina händer kan hålla en hel värld men det kommer aldrig räcka till, inte för mig,
aldrig aldrig för mig, för mig, inte för mig, inte utan dig


video av Maria Broström

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Jennifer + Gabriel, Rönninge BY

Förutom att Jennifer är nog den vackraste tjej jag vet så var deras bröllop inte direkt sämre. Ett bröllop i min smak. Och jag fullkomligt älskade middagen & festen så mycket! Hade vi inte haft ett bröllop dagen efter hade vi nog stannat kvar. Helt fantastiska människor, hela högen, en dag fylld av glädje. Jag blir alldeles varm i hela kroppen när jag minns tillbaka på den här dagen, ta hand om er – fina fina ni! Tack från djupet av mitt hjärta att jag får minnas er dag tillsammans med er.

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Sökes; intimt bröllop eller elopement

Just nu söker vi mindre bröllop utomhus, kanske där bara ni är själva med prästen eller med närmaste familjen eller vännerna, eller ett elopement. Eller om ni planerar och funderar på ett och behöver hjälp! Vi vill vidga vår portfolio med just mindre bröllop och söker nu par runt om i Sverige om planerar det under 2020. Kontakta oss, ni kommer inte ångra er – info@lindapauline.se <3

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Elopement-sessions

News – we do elopements!
Nyhet hos oss – ELOPEMENT! Nu släpper vi elopement-sessions med erbjudanden hela säsongen. Vill ni smyga iväg & gifta er – få hjälp med stylingen & få det fotograferat / filmat utan att behöva rodda med allt annat. Bara ni två, ute i skogen, i solnedgången på stranden, i er trädgård, i ert vardagsrum. Välj platsen som betyder mest för er. Vi hjälper med allt från att bygga en vigselbåge, till blomsterkrans & allt annat som en fin dag kan behöva. En dag när ni bara bryr er om varandra, där ni kanske skriver löften till varandra & läser upp dem i ljudet av endast fågelkvitter? Möjligheterna är oändliga & vi hjälper er spåna fram vad som passar er bäst. Veckodag, helg, soluppgång så som solnedgång.

Lets do this!
Maila info@lindapauline.se för priser & information.
Ni som ska gifta er i sommar och tänker byta datum, ni kan välja att boka en sådan här session på den ordinarie dagen och sen även ha oss kvar på bröllopsdagen.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Melissa + Nick, Agneshill

Mitt i allt som händer i världen vill jag sprida lite kärlek och här kommer ett fantastiskt bröllop från sommaren 2019, Agneshill. En magisk plats på jorden, ett magiskt bröllop – stort tack till fantastiska Angelica Fraser som fotograferade detta bröllop tillsammans med mig. Söker ni en fantastisk fotograf som reser världen över är hon den ni ska boka! En av mina finaste vänner.

Tack Melissa & Nick för att vi fick dela denna fina, genuina dag med er. Så äkta, så närvarande. Helt helt otroligt!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Emma + Oscar, Marbella

Det var längesen jag uppdaterade här, men nu är säsongen igång & snart fylls hemsidan med helt nya bilder. Mycket behöver uppdateras, instagram är enklare & snabbare att uppdatera – men nu har jag äntligen bloggat! Och detta fantastiska bröllop från Marbella slår de flesta. I både perfektion, kärlek, tårar & fest. Vilken dag! Jag önskar vi kunde göra om den.

Emma & Oscar gifte sig på vackra Finca Villa Palma – magisk plats för bröllop på Marbella. Och vilket väder, allting var så himla otroligt. Färgerna på tärnornas klänningar är något jag verkligen fastnade för, vilka fina toner det ger. Önskar jag fick tag i en själv men verkar vara totalt slutsålda – jag förstår varför.
En helt magisk dag, magiska tal & en slående fest utan dess like. De ska även få en kortfilm levererad som jag nu ska ta mig an. Men först drar vi ner till södra Sverige en snabbis för en kort semester!
Stort tack Emma & Oscar att jag & Helena fick följa med er på er otroliga dag.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Frida + Hans, Skytteholm

 

Säsongens sista bröllop för 2019 gick av stapeln i september på fantastiska Skytteholm – hur fint är inte det här stället? Så mycket möjligheter och hoppas verkligen vi får fotografera fler bröllop på den här platsen. Det blev en hel del tårar och skratt denna dag, jag minns att talen var något av de bästa jag någonsin hört. Det märks att när tal är äkta så berörs det enormt mycket, jag tycker aldrig att man ska tvinga någon att hålla ett tal.

Magiska Linnéa på Thewildrose.se är ju magisk när det kommer till planering, koordination och detaljer. Hennes styling, blomsterarrangemang, dukning och ja – hela dagen blev perfekt tack vare henne. En sån som henne skulle jag vilja ha i bakfickan på alla bröllop!

Planering, design & blommor: www.thewildrose.se // Trycksaker: http://graphiken.se // Liveband: https://www.catcombo.com // Hår & makeup : http://miahogfeldt.se // Bröllopsbil: https://freys.se // Fotobås: https://www.foreverfactory.se // Plats: https://skytteholm.se

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Sandra + Linus, Toscana

Ja vart ska man ens börja? Ett bröllop som har allt, svårt att misslyckas. Ett bröllop som kommer ligga mig varmt om hjärtat väldigt länge och jag kommer nog aldrig glömma det. Att få tillfällen att kunna fotografera paret såhär nära inpå hela tiden, under vigseln, under tårtan, under middagen – är väldigt ovanligt. Oftast är det svårt för oss fotografer att ta oss nära, för att inte ställa sig mitt i vägen. Men här hade vi alla förutsättningar, ljuset – färgerna – you name it. Allting måste klaffa för att bilderna ska bli såhär otroligt levande. Paret, människorna, gästerna & toastmasterna – alla gör bröllopet. Och när allt detta är perfekt, blir bröllopsdagen såhär perfekt. När alla bara slappnar av, litar på varandra, släpper allt & speciellt litar på oss. Helst låtsas som att vi inte finns, då skapas våra magiska bilder. Tänker du på oss hela tiden, och tycker det är jobbigt att bli fotograferad återspeglas det tyvärr också i bilderna även hur mycket vi leker. Men Sandra och Linus – genom att bara spendera denna dagen med er, får mig att ångra att jag inte bodde med er hela veckan. Majgooood, ni är AMAZING! Stort tack Angelica för att du fotograferade denna dag med mig, du är den absolut bästa jag vet – där har ni en toppfotograf!
En film kommer sedan också.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Amelie + Oktay, Hooks herrgård

Vilken magisk söndag vi hade på Hooks Herrgård! Önskar fler söndagsbröllop eller mitt-i-veckan-bröllop. Ja tack! Och vilken avslappnad dag, och musiken minns jag extra mycket. Att ha live-band från vigseln, in i middagen & på festen är verkligen något speciellt. Man blir berörd på ett helt annat sätt, dessutom var bandet något speciellt också så det gjorde ju saken dubbelt så bra. Solnedgång, middagsdans & konfettikanoner. Tårta & bubbel direkt efter vigseln, verkligen något att rekommendera och det är något som nästan alla av sommarens bröllop haft i år. För vem vill ha tårta och kaffe efter 00.00? Det enda man vill ha då är en shot eller en rejäl drink oftast. Man uppskattar tårtan på ett helt annat sätt och trötta gäster behöver en sockerkick innan middagen då mingel alltid blir långdraget.
Kort och gott, en helt fantastisk dag på alla sätt och vis. Färgerna, vädret (förutom storm och jag minns att vigselportalen ville ge med sig), människorna, festen. Heeeelt jävla underbar dag.
Tack tack tack, för att jag fick vara med om detta tillsammans med er.