Sandra + Linus, Toscana

Ja vart ska man ens börja? Ett bröllop som har allt, svårt att misslyckas. Ett bröllop som kommer ligga mig varmt om hjärtat väldigt länge och jag kommer nog aldrig glömma det. Att få tillfällen att kunna fotografera paret såhär nära inpå hela tiden, under vigseln, under tårtan, under middagen – är väldigt ovanligt. Oftast är det svårt för oss fotografer att ta oss nära, för att inte ställa sig mitt i vägen. Men här hade vi alla förutsättningar, ljuset – färgerna – you name it. Allting måste klaffa för att bilderna ska bli såhär otroligt levande. Paret, människorna, gästerna & toastmasterna – alla gör bröllopet. Och när allt detta är perfekt, blir bröllopsdagen såhär perfekt. När alla bara slappnar av, litar på varandra, släpper allt & speciellt litar på oss. Helst låtsas som att vi inte finns, då skapas våra magiska bilder. Tänker du på oss hela tiden, och tycker det är jobbigt att bli fotograferad återspeglas det tyvärr också i bilderna även hur mycket vi leker. Men Sandra och Linus – genom att bara spendera denna dagen med er, får mig att ångra att jag inte bodde med er hela veckan. Majgooood, ni är AMAZING! Stort tack Angelica för att du fotograferade denna dag med mig, du är den absolut bästa jag vet – där har ni en toppfotograf!
En film kommer sedan också.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *